top of page

Velika humanitarna akcija Igora Delača u Osijeku!

Mia Dimšić, Ivan Dečak, Pero Galić, Ivan Penezić i Igor Delač pozivaju Vas da sudjelujete u humanitarnoj utrci i pomognete u prikupljanu sredstava za „Zakladu Ana Rukavina“ Osim što je uspješan glazbenik, Igor Delač posljednjih nekoliko godina bavi se rekreativnim trčanjem i promoviranjem zdravih životnih navika. Iz njegove ljubavi prema trčanju rodila se ideja za organiziranje humanitarne utrke koja će se održati u Osijeku 2. Prosinca, u sklopu proslave obilježavanja Dana grada.

O svemu tome nam je nešto više ispričao Igor:

U nedjelju 2. prosinca održat će se humanitarna utrka na pet i deset kilometara povodom proslave Dana grada, pod nazivom OSIJEK TRČI - I ti to možeš, daruj svoje kilometre. Meni je veliko zadovoljstvo i čast što je na moju inicijativu Grad Osijek pristao biti njen pokrovitelj. Sav prihod od utrke, kao i od donacija građana i gospodarstve- nika, bit će darovan „Zakladi Ana Rukavina“ koja provodi svima znane, transparentne i plemenite projekte. Kako se godinama profesionalno bavim glazbom i javno djelujem, smatrao sam da bi bilo zgodno kada bi svoju medijsku eksponiranost iskoristio u svrhu promoviranja zdravih životnih navika, a da usput napravim nešto korisno i za opće dobro. Već sam dugi niz godina u trčanju i moja krilatica je: Kad mogu ja, može svatko!. Stoga pozivam sve trkače, profesionalne i rekreativce, kao i one koji tek razmišljaju promijeniti životne navike i početi se baviti trčanjem te sve ljude dobre volje, da 2. prosinca u što većem broju dođu u Osijek i svojim sudjelovanjem u utrci ili samim prisustvom uveličaju taj događaj i pomognu nam da skupimo što više sredstava za „Zakladu Ana Rukavina“.


Ako niste u mogućnosti prisustvovati utrci, a želite doprinijeti uspjehu ove humanitarne akcije, svoju donaciju „Zakladi Ana Rukavina“ možete uplatiti na poseban žiro račun otvoren samo za tu namjenu: IBAN: HR0724020063103521983 poziv na broj: 021218

Primatelj: Osijek trči - Igor Delač Osijek, F. Kuhača 9 svrha: „ za Zakladu Ana Rukavina"


Siguran sam da će Osijek, Slavonija, kao i svi ljudi dobre volje iz svih krajeva Lijepe naše, i ovom prigodom pokazati da imaju veliko srce i da znaju prepoznati značaj ovog događanja koje promovira zdrave životne navike i ima hvale vrijednu svrhu. Stoga veliko hvala svima onima koji će se odazvati ovom pozivu i na bilo koji način doprinijeti uspjehu ove plemenite akcije.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page