top of page

Tarapana predstavlja šesti singl ''Medena''

Nakon odličnih singlova “Vidim te u bijelom”, “Ona spava'', i “U krevetu” te duetima sa Nives Celzijus i Učiteljicama, Tarapana nastavlja niz odličnih pjesama s novim singlom “Medena”.

''Pjesma “Medena” je naš šesti singl nakon uspješnih dueta sa Nives Celzijus i Učiteljicama te velikog hita “Vidim te u bijelom” i ljetnih hitova “Ona spava” i “U krevetu”. Pjesmu potpisuje naš provjereni autorsko/producentski tim Dušan Bačić i Bojan Dragojević.

Pjesma “Medena” osvojila nas je na prvo slušanje i zaista smo sretni što je već naišla na pozitivne reakcije naše publike koja je iz dana u dan sve brojnija a naša želja da im uzvratimo kvalitetnim pjesmama sve veća.

Nadamo se da će svi koji budu slušali našu novu pjesmu osjetiti emociju koja je utkana u nju te da će svako u njoj pronaći svoju “Medenu” Svi koji ju budu željeli čuti uživo neka prate naše društvene mreže jer ćemo uskoro objaviti datume novih koncerata kao i rezultate naše nagradne igre za “besplatno vjenčanje”. Uživajte uz našu novu pjesmu... Voli Vas Tarapana ❤️❤️''

Poslušajte novi singl “Medena”

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page