top of page

Njih vrijedi podržati! Humanitarni koncert „Neka bude jednako“


Studenti i srednjoškolci okupljeni u humanitarnoj organizaciji LEO Distrikt 126 – Hrvatska imaju za cilj pomagati potrebitima u društvu, a ove godine pružaju pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Tim povodom organiziraju humanitarni koncert „Neka bude jednako“, iza kojeg stoji preko 80 mladih ljudi iz pet gradova Hrvatske.

Leići, kako glasi naziv za članove LEO klubova odnosno pomlatka Lions klubova, organiziraju već drugu godinu zaredom ovu hvalevrijednu akciju. Koncert će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva FER, u subotu 15. prosinca 2018. u 20h. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namjenjena su kupnji didaktičke opreme, komunikacijskih pomagala i potrebnih materijala, koji će omogućiti Centru za autizam Zagreb i Udruzi sindrom Down Zagreb poboljšanje kvalitete pruženih usluga.

Samu akciju uljepšava i činjenica da koncert poprima i međunarodnu podršku, s obzirom da u Zagreb dolazi čak 40 mladih Leića iz Slovenije, Srbije i Makedonije, koji će podržati humanitarnu akciju LEO Distrikta Hrvatske.

Na koncertu će nastupati: Filip Pintar, mladi pjevač i autor, čiji rad prepoznaje sve više glazbenih urednika u Hrvatskoj, a pjesme s kojima će nastupiti, „Ti si dar s neba“ i „Blago svijeta“ ove su godine dospjele na sve relevantne glazbene top liste, uključujući i onu za najemitiranije pjesme hrvatskog etera; Petra Antolić, pjevačica i kantautorica, koja iza sebe ima album duhovne glazbe „Ti me vodiš u svitanje“, mnoge nastupe po festivalima, klubovima i kazalištima, a radi kao vokalni trener u dvjema privatnim glazbenim školama; Ženski vokalni sastav Rezonanca čine isključivo bivše i sadašnje studentice FER-a, koje su osvojile nekoliko značajnih nagrada na natjecanjima zborova u zadnjih sedam godina postojanja. Za instrumentalni dio glazbenog programa zaduženi su Diego Vitasović na harmonici te Ivan i Divna Šimatović na gitarama.

Poslije koncerta svi prisutni moći će uživati u domjenku te se upoznati s glazbenicima, organizatorima i korisnicima sredstava humanitarne akcije.

Kako je navedeno, sav prihod od prodaje ulaznica odlazi u humanitarne svrhe, točnije u ruke Centra za autizam Zagreb i Udruge sindrom Down Zagreb. Ulaznice, na dan koncerta, mogu se kupiti na ulazu fakulteta po cijeni od 50 kn, odnosno po cijeni od 30 kn za mlađe od 30 godina. Ukoliko želite podržati humanitarnu akciju svojom donacijom, uplata se može izvršiti na račun akcije: HR65 2340 0091 1109 7759 8

Pogledajte video pozivnicu https://youtu.be/stuHbnZYjCQ


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page