top of page

„Ljubav“ Igora Delača  i dalje na vrhu top lista

Nakon što je protekli tjedan osvojio radijski eter i kao „najviši ulaz“ zasjeo na 1. mjesto top lista: HR Top 40 (HDU) i HR TOP 20 (UNISON), novi singl Igora Delača „Ljubav“ je i dalje najemitiranija domaća pjesma. „Ljubav“ kao i prethodni Igorov uspješan singl „Budan“ potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za modernu pop produkciju zaslužan Ivan Zečić.

“Prestretan sam i stvarno nemam riječi kojima bi opisao ono što sada osjećam. Ovo 1. mjesto na top listama uveliko pripada radijskim postajama i glazbenim urednicima koji su prepoznali moj novi singl „Ljubav“ i uvrstili ga na svoje play liste, te naravno njihovim slušateljima koji su ga tako lijepo primili. To je njihova zasluga za što im se od srca zahvaljujem jer bez njih to ne bi bilo moguće. Nakon uspjeha koji je postigao moj prethodni singl „Budan“ znao sam često reći da nisam siguran jesam li budan ili sanjam. Kako sada stvari stoje izgleda da taj prelijepi san još uvijek traje. Pozitivni komentari koji nam svakodnevno pristižu potvrđuju da je promjena glazbenog izričaja i povratak u pop glazbu bio pun pogodak.“ – rekao nam je Igor Delač.

Pjesma "Ljubav" predstavlja drugi dio Igorove „Trilogije o ljubavi“ koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sam kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak pjesme „Ljubav“. Na isti način kraj pjesme „Ljubav“ otkriva početak pjesme „Istina u tami“ čija se objava očekuje krajem godine.

Ljubav kao nepresušnu inspiraciju Igor Delač je prepjevao uz pripadajući video spot koji je jedanko zainteresirao hrvatske slušatelje. Naime, sniman na nekoliko lokacija u Osijeku, ugostio je osječku glumicu Ivanu Soldo Čabraja koja je pokazala još jedan talent i u spotu zaplesala na šipci, te unijela još jedan zanimljiv element ovog gorućeg hita.

„Ljubav“ je sila koja pokreće svijet i koja sve pobjeđuje. Zato neka „Ljubav“ na valovima radijskog etera putuje do srca što većeg broja slušatelja. "Ljubav" je sve što nam treba, kao što su to davno ispjevali Beatlesi u „All you need is love“.“ – završio je Igor Delač.

Foto: Tomislav Šilovinac


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page