top of page

Što imaju zajedničku Hrvatska i Divlji zapad? Saša Štefić – Sale otkriva u pjesmi „Računamo“

PREDSTAVLJA NAJNOVIJI SINGL SAŠA ŠTEFIĆ - SALE : RAČUNAMO

Što imaju zajedničko Hrvatska i Divlji zapad?

Saša Štefić – Sale otkriva u pjesmi „Računamo“

Kaubojac na hrvatski način

Sven Šestak i Andreja Živko glavni glumci videospota

Praščić Tonko u svojoj prvoj glumačkoj ulozi

Sale je pjevač sa bogatim glazbenim iskustvom, a svoju prepoznatljivost i popularnost stekao je nastupima diljem Hrvatske i regije. Nakon godina bavljenja etno izričajem Međimurja tijekom kojih je bio glavni vokal Tamburaškog sastava Frankopani, te je surađivao sa ikonama tradicijske međimurske glazbe, Sale se po prvi puta odlučio predstaviti široj hrvatskoj publici sa pjesmom „Računamo“. On je sam autor glazbe i teksta, a aranžman potpisuje Marin Hraščanec.

Videospot za pjesmu "Računamo" snimljen je u stilu kaubojca u originalnom „Saloon-u“ na jezeru Šoderica za vrijeme održavanja ljetne manifestacije „Country Weekend“. Glavni glumci u spotu su Sven Šestak i svestrana umjetnica Andreja Živko. U snimanju su sudjelovali i članovi Konjičkog kluba Bilogorski renđeri, te brojni statisti.

U videu se pojavljuje i praščić Tonko (inače kućni ljubimac) koji je vrlo ozbiljno shvatio svoju ulogu, te je baš kao pravi glumac odradio nekoliko kadrova. Za snimanje i montažu videospota pobrinuo se Dinko Šimac (Beyond Pine Films), a za produkciju pjesme Intek Music.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page