top of page

Tarapana predstavlja novi singl ''Neženja''.

Tarapana predstavlja novi hit pod nazivom ''Neženja''. Radi se o veseloj pjesmi, zaraznog ritma i simpatičnog teksta koja sve osvaja na prvu. Potpisuju ga hit makeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević, poznati po pjesmama koje pišu za Severinu, Jelenu Rozgu, Željka Bebeka i mnoge druge.

“Halo, gdje si ti, danima se ne javljaš”, oštrim tonom uputila je poziv Matea iz popularnog trija Učiteljice, Frani iz Tarapana Banda. Prvi je to kadar najnovijeg video broja Tarapane za pjesmu “Neženja.”

- Naš sedmi singl, pjesmu Neženja radili su hit makeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Vesela pjesma, zaraznog ritma i simpatičnog teksta vjerujemo osvojit će sve na prvu. Već u prvom danu smo prešli magičnu brojku od 100,000 pregleda na youtube-u što nam pokazuje da je pjesma već našla put do srca naših obožavatelja.:)

- Večeras na velikom koncertu ćemo po prvi puta ju izvesti uživo i na svojim društvenim mrežama prenijeti kako publika reagira na našeg “Neženju”.

- Ja sam do sada kroz video spotove prošao sve faze od zaruka na vrhu krova do bajkovitog vjenčanja tako da mi ne preostaje ništa druga nego ekranizaciju pretvoriti u stvarnost, haha - ističe frontmen Tarapane za vecernji.hr te dodaje kako se najviše od svih pjesma do sada upravo pronalazi u stihovima “Neženje.”

- Spot je sniman u velebnoj vili te predivnim plažama Novalje. Ono što je obilježilo naše snimanje je super atmosfera, društvo koje su nam pravile manekenke Gabrijela, Andrijana i Jelena koje ovim putem puno pozdravljamo i zahvaljujemo im što su bile dio spota.

- Vjerujemo da će se svi pronaći u stihovima ove pjesme u kojoj sam Neženja sve dok ne pronađem onu pravu, “moju Anu” :) - kaže nam Frano.

Tarapana polako radi na svom albumu prvijencu za koji očekuju da će ugledati svijetlo dana krajem godine: - U planu nam je promocija pjesme i jedva čekamo nastupati diljem obale ovo ljeto te publici predstaviti našeg Neženju. Istodobno radimo na novim pjesmama i na našem prvom albumu kojeg možete očekivati krajem godine.

- Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji nas klikaju, slušaju i dolaze na naše koncerte.

Voli vas Tarapana!

Sve informacije o nadolazećim planovima grupe, pratite na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page